Despre noi


Generalitaţi

SC CYROM CARGO SRL desfaşoară activităţi de transport rutier internaţional şi intern de la data înfiinţării, respectiv 08.07.2002, când a fost înmatriculată sub denumirea SC Berger Logistik Internaţional SRL, făcând parte din grupul austriac Berger. În urma unor schimbări intervenite in structura acţionariatului, s-a modificat începând cu luna ianuarie 2004 denumirea, devenind actuală SC CYROM CARGO SRL.

Societatea efectuează un numar important de curse internaţionale cu mărfuri la export şi import pe relaţiile: Germania, Franţa, Belgia, Olanda, Italia, Cehia, Suedia, Norvegia, Spania, pentru a le enumera numai pe cele cu frecvenţa cea mai mare.

Personalul societătii se preocupă intens de derularea corespunzătoare a contractelor încheiate, de onorarea comenzilor confirmate şi de respectarea termenelor de încărcare şi descărcare a mărfii la primitorul final.

Ne exprimăm disponibilitatea de a extinde colaborarea noastră cu noi parteneri de afaceri şi în acest sens aşteptam sa ne contactaţi ori de cate ori aveţi nevoie de un camion liber sau aveţi o marfa la export sau la import.

Dotări

Parcul auto este compus din 25 autotractoare de tip IVECO, semiremorci cu prelate, sarcina utila de 20 tone şi platforme cu lungimea de 13.60 m, laţimea de 2.48 m, înălţimea de 2.80 m (deţinem 5 semiremorci de tip MEGA care pot încărca la o înălţime de 2.90-3.00 m pe interior pe toată suprafaţa platformei). Există de asemenea posibilitatea de a efectua transporturi speciale, autocamioanele fiind dotate cu trusă A.D.R., precum şi transpoturi agabaritice.


Asigurarea transportului

Transporturile de mărfuri sunt asigurate pentru responsabilitatea cărăuşului, pentru o valoare maximă de 100.000 USD per camion, inclusiv semiremorca.


Tarife

Tarifele de transport sunt stabilite de societatea noastră, în funcţie de condiţiile concrete existente, conjunctură, volumul transporturilor, ritmicitatea acestora, etc. Suntem deschişi pentru o negociere reciproc avantajoasă. Asteptam cu interes cererile Dvs. de ofertă şi, in speranţa unei colaborări fructuoase de ambele părţi, vă rugam să primiţi salutările noastre cordiale.


Certificate ISO

Incepand cu anul 2007, SC CYROM CARGO a implementat sistemul de management al calităţii EN ISO 9001:2001.

 


 


Westrotrans International